پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۱/۰۷/۰۴
اطلاعیه رزرو غذای دانشجویی كارشناسی

اطلاعیه رزرو غذای دانشجویی کارشناسی

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامتی برای دانشجویان گرامی، بنا به تصمیمات اتخاذ شده جهت آموزش حضوری دانشگاه در نیمسال اول تحصیلی 1402-1401 تمهیدات لازم جهت تأمین غذای دانشجویان و استفاده از سالن غذا خوری دانشگاه به شرح ذیل اعلام می گردد و کلیه دانشجویان می توانند جهت رزرو غذای دانشجویی و استفاده از سالن غذا خوری دانشگاه اقدام نمایند.

دانشجویان گرامی جهت رزرو غذا به موارد ذیل دقت فرمایید.
    جهت رزرو غذا به سامانه اتوماسیون تغذیه در سایت دانشگاه مراجعه فرمایید.
    کلیه دانشجویان جهت ورود به سامانه از نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمز عبور (کد ملی) استفاده نمایید.
    دانشجویان پس از ورود به سامانه و در پنل شخصی می توانند رمز عبور شخصی خود را تغییر و بروز رسانی نمایند.
لازم به ذکر است جهت رفع مشکلات خود در خصوص رزرو غذا می توانید با شماره تلفن 06152734785 (واحد اتوماسیون اداره تغذیه) تماس بگیرید.
از همکاری دانشجویان گرامی در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی خود و سایر دانشگاهیان بسیار سپاسگزاریم.

معاونت دانشجویی دانشگاه