شنبه, 29 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
المپیاد ورزش‌های فناورانه
💢موشن گرافی معرفی المپیاد ورزش‌های فناورانه 🔹المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی به منظور بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در حوزه‌های ورزشی، با حضور کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود. 🔹یکی از اهداف سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط پرنشاط و شاداب برای دانشجویان است. 🔹به همین دلیل اداره کل امور دانشجویان داخل برای ترویج فرهنگ ورزش و زندگی فعال اقدام به یک ابتکار جالب زده است و قرار است المپیاد ورزش های فناورانه را در سطح استانی و ملی برگزار کند. 🔹این المپیاد در 3 حوزه ورزش های رباتیک، ورزش های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری در ورزش برگزار می شود.

المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی به منظور بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در حوزه‌های ورزشی، با حضور کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود.یکی از اهداف سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط پرنشاط و شاداب برای دانشجویان است. به همین دلیل اداره کل امور دانشجویان داخل برای ترویج فرهنگ ورزش و زندگی فعال اقدام به یک ابتکار جالب زده است و قرار است المپیاد ورزش های فناورانه را در سطح استانی و ملی برگزار کند.این المپیاد در 3 حوزه ورزش های رباتیک، ورزش های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری در ورزش برگزار می شود.

لینک سایت ثبت نام