شنبه, 6 مرداد 1403 EN
     ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای خدمت
به مناسبت شهادت جان‌سوز و اندوه‌بار حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور محبوب و مردمی جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه ایشان، مراسم گرامی‌داشت این عزیزان برگزار شد.

در این مراسم که در مسجد سراج منیر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان و با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه،جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، حضار با همبستگی و احترامی شایسته، یاد و خاطره‌ی این بزرگمردان خدمتگزار را گرامی داشتند.
حجت الاسلام طواف در سخنانی کوتاه به  خستگی ناپذیری رئیس جمهور در راه اعتلا و پیشرفت کشور اشاره کرده و افزود ایشان جز خدمت به مردم بزرگ ایران سر از پا نمی شناخت، بر سر عهد خود ایستاد و جان خود را فدای ملت کرد.
وی عروج ملکوتی ریاست محترم جمهور مردمی و همراهان ایشان را چنان سنگین و جانسوز خواند که به دشواری در باور می نشیند و افزود در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌اي جز تسلیم و رضا نیست.
طواف به اقدام معاندین در جهت دلسردی مردم و تشویق به کم اقبالی به مسئله انتخابات پیش روی ریاست جمهوری از حضار خواست برای ایران مقدر در انتخابات پیش رو حضور پر شوری داشته باشند.

مشاهده عکسهای مراسم