سه‌شنبه, 30 ارديبهشت 1404 EN
  • ساعت : ۱۰:۴۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۲/۱۷ 
  • تعداد بازدید : 71
جشنواره خلاقیت و غذا در دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان برگزار شد
جشنواره‌ای فرهنگی با عنوان «خلاقیت و غذا» در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان، جشنواره‌ای فرهنگی با عنوان «خلاقیت و غذا» به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، شامگاه یکشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، از ساعت ۱۸ تا ۲۲ در محل دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه برگزار شد. 
در این رویداد، ۱۰ غرفه فعال شامل ۵ غرفه در حوزه خلاقیت و نوآوری و ۵ غرفه در حوزه غذا با حضور دانشجویان انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه و همچنین تعدادی از فعالان فرهنگی و هنری خارج از دانشگاه، به ارائه دستاوردها و توانمندی‌های خود پرداختند. 
دکتر میری، مدیر فرهنگی دانشگاه، اذعان داشت این جشنواره با هدف ایجاد فضای شاد، تقویت روحیه تعامل، رقابت سازنده، رشد ایده‌های نوآورانه و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان برگزار گردید و با استقبال گسترده دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه مواجه شد. 
در ادامه با حضور هیئت داوران، غرفه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفتند و در پایان، یک غرفه در بخش خلاقیت و یک غرفه در بخش غذا به عنوان غرفه‌های برتر معرفی شدند و تندیس ویژه جشنواره را دریافت کردند. 
همچنین در مراسم اختتامیه، به کلیه غرفه‌ها لوح تقدیر به‌پاس حضور فعال و خلاقانه در این جشنواره اهدا شد.

امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها

    6.1.8.0
    V6.1.8.0